5 Eylül 2010 Pazar

elini yıkadın mı sen?

gelmediler. ama belli ki gelecekler hatta yoldalar. zaten uzun zamandır onları bekliyordum. gelsinler ve deliliğe içelim. evet bu mantıklı.

bir yerlerde zeka seviyesi normal olan ve kendini erkeklere adayan kadınlar varmış. bunların çoğu da güzel kadınlarmış. erkeklere adayan derken tabii kaşarlık mahiyetinde değil bu. öyle duygusal bir ilişki, anlayış falan bekliyorlarmış. beklemek derken geçen gün otobüs beklerken ilkokul arkadaşımı gördüm. o da beni gördü ve birbirimizi tanıdık. epeyce güzelleşmiş ama hala çok salak kendisi. ağzını kocaman açıp ''ayy çok değişmişsieeen,'' yaptı. gülmemek için sustum önce. ağzımı açsam kocaman bir kahkaha çıkacaktı. o anı yaşadın sen de biliyorum. nefes alıp verdin derin derin.

kardeşimi mastürbasyon yaparken yakaladım. takım taklavat meydanda değildi ama ne iş üstünde olduğu gayet belliydi. tabii çoğu ''anlayışlı'' abi gibi durumu görmezden geldim.

ha bir de ülkenin başbakanı. diyarbakır'a gövde gösterisine gitti. hiç utanmadan referandum vaadi olarak diyarbakır hapishanesinin yıkılıp yerine yeni bir hapishane yapılmasını gösterdi. velhasıl bizde 12 eylül'ler kolay kolay bitmez.

kardeşimi o şekilde yakaladıktan sonra aklıma sürekli vavien filmi geliyor. kardeşimle birlikte izlemiştik. o yüzden ''elini yıkadın mı sen'' diye soramıyorum. ilkokulda öğretmenime... yok hayır devamı gelmeyecek. ilkokulda sorduğum ve sonradan hatırlayıp kendimi çok salak hissetmeme neden olan bir soru yok. aşk stratejik bir hatadır.

toplu taşıma araçlarında insanları kitleyen yaşlı insanlardan olmamak için çabuk ölmek isiyorum. aşk stratejik hata yapanın aptallığına yanmasıdır. elini yıkadın mı sen? iki saattir joystick'le oyun oynuyorsun. bu yaşlılardan biri beni kitlemeye kalktığında ya kitap okumaya başlıyorum ya da pencereden dışarı bakıp içimden her şeyin iyi olacağını falan söylüyorum.

ha bu arada aşk stratejik hata yapanın aptallığını kabul edip bunu herkesten saklamak istemesidir. çocuk okumuyor arkadaş. keşke okumaya hevesi olsaydı da ayakkabı boyayıp okutsaydım.

elini yıkadın mı sen?

1 yorum: